Offerte aanvragen? Van Kesteren

Over AsbestCare

AsbestCare: Uw partner bij het verwijderen van asbest

Asbestcare is onderdeel van het familiebedrijf Van Kesteren. We richten ons puur op de asbestsaneringen en voeren de werkzaamheden gecertificeerd en onder de huidige wet- en regelgeving uit. We ontzorgen onze klanten en die van Van Kesteren door de asbestsanering van A tot Z te regelen en calamiteiten snel op te lossen. 

De oprichting

Januari 2014 hebben we AsbestCare opgericht. Van Kesteren was in die tijd al een gecertificeerd sloopbedrijf, maar besteedde asbestsaneringen altijd uit aan een extern bedrijf. Rond die tijd deed zich de mogelijkheid voor om zelf met ervaren mensen een asbestverwijderingsbedrijf op te zetten, zodat we de saneringen in eigen beheer konden uitvoeren. Doordat bij sloopwerkzaamheden van gebouwen voor 1994 nu eenmaal vaak asbestsanering komt kijken, was dit een prachtige kans om onze werkzaamheden uit te breiden. 

Prettige samenwerking met zusterbedrijf Van Kesteren

Door de uitvoer zelf in de hand te hebben, zijn de projecten van Van Kesteren niet meer afhankelijk van onderaannemers en kunnen we onze afspraken makkelijker nakomen. Ook kunnen we ons werk hierdoor snel en effectief inplannen, zodat de klanten niet langer dan nodig hoeven te wachten en het proces soepel verloopt. De samenwerking met Van Kesteren is dan ook goed en projecten met sloop en asbestverwijdering lopen in één proces achter elkaar door. 

Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons erg belangrijk

Voor ons staan kwaliteit en veiligheid voor mens en milieu hoog in het vaandel. AsbestCare is niet alleen gecertificeerd voor Asbestverwijdering, maar ook ISO9001 en VCA**. We vinden het daarnaast belangrijk om projecten niet alleen volgens de regels, maar ook op een nette wijze uit te voeren.

Advies nodig? Ik help u graag!
Wilbert Raaijmakers
0485 -745030 wilbert@asbestcarebv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht